Начало Дете в кухнята

Дете в кухнята

 
 
 
Конкурс "Дете в кухнята"

 

Родители, роднини, приятели на малки творци, 

Tigan.bg организира конкурс "Дете в кухнята", където най-малките участници могат да се включат в конкурса със забавни снимки на похапване, готвене или друга веселба в кухнята. 

За да участвате в конкурса - изпращате една снимка на вашето дете и как се забавлява в кухнята на имейл адрес, konkurs@tigan.bg

Най-харесваната снимка от потребителите във Facebook ще спечели голямата награда - 100,00лв ваучер за пазаруване в Голям детски магазин. 

За да е валидно участието ви в конкурса, снимката трябва да е придружена с имената и възрастта на детето. 

Срока за подаване на снимки за участие в конкурса е до 24:00ч на 30 Ноември 2011г. 

На 1 Декември 2011г всички снимки, които са с подадена коректна информация ще бъдат качени на страницата ни във фейсбук, за да се осъществи гласуване от потребителите, с което се определя и победителя в конкурса. Гласуването приключва на 20 Декември 2011 година в 14:00 часа, когато ще бъде обявен и победителя. 

Няма да бъдат допускани за участие повече от една снимка на всяко дете, както и снимки за които не е подадена информация за детето. 

С изпращането на снимките, потребителите се съгласяват те да бъдат публикувани във Facebook и уеб сайт страницата на tigan.bg
Изпрати на приятел
Твоето име:
Твоя e-mail:
Име на получателя:
E-mail на получателя:
Съобщение:
Ново късметче