Начало Основни ястия с месо медалион от заешко месо

медалион от заешко месо

Снимка на  медалион от заешко месо

ПРОДУКТИ

  • 150 г филе от гърба на заека
  • 20 г сланина
  • ситно начукан черен пипер
  • 10 г брашно
  • 10 г мас
  • 2 филии хляб
  • сол
  •  

НАЧИН НА ПРИГОТЯВАНЕ

Филето се реже на медалиони, които се начукват и тук-там се шпиковат със сланина. Поръсват се със сол и черен пипер. Панират се в брашно и сепържат в гореща мас. Поднасят се върху филии пържен хляб (може и паниран в яйце). Топлите медалиони се сервират с гарнитура пържени картофи, задушени гъби и салата, поставена в отделна чиния. 

НЯКОЛКО РЕЦЕПТИ

» Виж повече рецепти

Изпрати на приятел
Твоето име:
Твоя e-mail:
Име на получателя:
E-mail на получателя:
Съобщение:
Ново късметче