Начало Основни ястия с месо Яхния със свинско по градинарски

Яхния със свинско по градинарски

Снимка на Яхния със свинско по градинарски

  • Готово след 120 мимн
  • 4 порции

ПРОДУКТИ

  •  
  • свинско месо - 800 г
  • пиперки - 500 г зелени
  • лук - 5 глави
  • олио - 1 к.ч.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • чесън - 5 скилидки
  • сол

НАЧИН НА ПРИГОТЯВАНЕ

 Чушките се почистват от дръжките и семенната част и се нарязват на тънки пръстенчета. Месото също се почиства и измива. След това се нарязва на хапки и към него се прибавят чушките. Налива се вода, колкото да покрие продуктите, и ястието се слага на огъня.

Когато месото започне да омеква, се добавя ситно нарязан лук, олио, червен пипер и сол на вкус. Задушава се и продължава да се вари на тих огън, докато месото омекне напълно. 

Непосредствено преди да се отстрани от огъня яденето, към него се прибавя счуканият чесън.

НЯКОЛКО РЕЦЕПТИ

» Виж повече рецепти

Изпрати на приятел
Твоето име:
Твоя e-mail:
Име на получателя:
E-mail на получателя:
Съобщение:
Ново късметче