Начало Основни ястия с месо Телешки медальон с лимонов сок

Телешки медальон с лимонов сок

Снимка на Телешки медальон с лимонов сок

ПРОДУКТИ

  • 8 малки телешки шницели
  • 2 лъжици зехтин
  • 60 г масло
  • 2 лъжици лимонов сок
  • 1 лъжица ситно нарязан маганоз
  • брашно
  • черен пипер
  • сол

НАЧИН НА ПРИГОТЯВАНЕ

Посоляваме леко начуканите шницели, поръсваме с черен пипер и брашно и пържим в масло и олио. Изваждаме шницелите, прибавяме към соса лимонов сок и магданоз, връщаме отново телешките шницели, затопляме, извабдаме ги и поливаме със соса. Поднасяме медальоните веднага с пържени картофи и салата от маруля.

НЯКОЛКО РЕЦЕПТИ

» Виж повече рецепти

Изпрати на приятел
Твоето име:
Твоя e-mail:
Име на получателя:
E-mail на получателя:
Съобщение:
Ново късметче