Начало Основни ястия с месо Славянски гювеч

Славянски гювеч

Снимка на Славянски гювеч

ПРОДУКТИ

  • 300 гр. телешка кайма
  • 2 глави кромид лик
  • 2 пиперки
  • 3 домата
  • 1 к.ч. ориз
  • 2 с.л. краве масло
  • 1 с.л. олио
  • магданоз и сол

НАЧИН НА ПРИГОТЯВАНЕ

Задушаваме в смесените мазнини и малко вода ситно нарязаните, измити и почистени зеленчуци (без доматите) и каймата. Постепенно добавяме ориза и настърганите домати. Заливаме ястието с вода, посоляваме на вкус и печем на умерена фурна, докато се получи пикантна коричка.

НЯКОЛКО РЕЦЕПТИ

» Виж повече рецепти

Изпрати на приятел
Твоето име:
Твоя e-mail:
Име на получателя:
E-mail на получателя:
Съобщение:
Ново късметче