Начало Сладкиши и кремове Пирожки с праскови

Пирожки с праскови

Снимка на Пирожки с праскови

ПРОДУКТИ

  •  200 г готово бутер тесто
  • 2 праскови
  • 4 с.л. конфитюр от кайсии
  • 1 яйце

НАЧИН НА ПРИГОТЯВАНЕ

 Разрежете прасковите наполовина и отделете костилката, като всяка нарежете на филии. Разточетете тестото и отрежете 4 кръга. Загрейте фурната до 20 градуса, намажете всеки кръг тесто с конфитюр, сложете в средата праскова, завийте леко краищата и намажете с разбития жълтък. Печетете около 15 минути.

НЯКОЛКО РЕЦЕПТИ

» Виж повече рецепти

Изпрати на приятел
Твоето име:
Твоя e-mail:
Име на получателя:
E-mail на получателя:
Съобщение:
Ново късметче