Начало Основни ястия с месо Пиле с пармезан, моцарела и крутони

Пиле с пармезан, моцарела и крутони

Снимка на Пиле с пармезан, моцарела и крутони

  • Готово след 60 минути
  • 4 порции

ПРОДУКТИ

  •  
  • 4 филета пилешко месо
  • 250 г моцарела
  • 50 г пармезан
  • 250 г крутони
  • 2 скилидки чесън
  • 250 г домати от консерва
  • 2 с.л. босилек
  • сол
  • 2 с.л. зехтин

НАЧИН НА ПРИГОТЯВАНЕ

 Тавичката се намазва със зехтин и се поръсва с нарязан на ситно чесън . Разполагат се пилешките филета  и се поръсват с доматите  и нарязаният на ситно босилек . Половината моцарела и част от пармезана се настъргват върху доматите. Посипват се крутоните  и върху тях се настъргва останалата моцарела и пармезан.

Пече се в предварително загрята до 190 градуса фунра в продължение на 45-50 минути. Крутоните трябва да станат златисти на цвят.

НЯКОЛКО РЕЦЕПТИ

» Виж повече рецепти

Изпрати на приятел
Твоето име:
Твоя e-mail:
Име на получателя:
E-mail на получателя:
Съобщение:
Ново късметче