Начало Основни ястия с месо Патладжани, пълнени с пилешко месо

Патладжани, пълнени с пилешко месо

Снимка на Патладжани, пълнени с пилешко месо

ПРОДУКТИ

  • 2 патладжана
  • 1 домат
  • четвърт печено пиле
  • 30 г масло
  • 1 глава лук
  • магданоз
  • черен пипер

НАЧИН НА ПРИГОТЯВАНЕ

Нарязваме измитите патладжани надлъжно на половинки и ги варим 10 минути в подсолена вода. Иваждаме, издълбаваме сърцевината и я нарязваме на ситно. Изпържваме ситно нарязания лук в сгорещено масло, прибавяме попарения, обелен и ситно нарязан домат, ситно нарязаното пилешко месо, сърцевината от патладжаните, посоляваме, поръсваме черен пипер и изпържваме. Напълваме патладжаните с приготвената смес и печем в слаба фурна. Преди поднасяне поръсваме ястието със ситно нарязан магданоз.

НЯКОЛКО РЕЦЕПТИ

» Виж повече рецепти

Изпрати на приятел
Твоето име:
Твоя e-mail:
Име на получателя:
E-mail на получателя:
Съобщение:
Ново късметче