Начало Основни ястия с месо Кашкавал с колбаси на фурна

Кашкавал с колбаси на фурна

Снимка на Кашкавал с колбаси на фурна

ПРОДУКТИ

  • 200 г кашкавал
  • 200 г колбаси /шунка, кренвирши, пресен шпеков салам, леберкез/
  • 125 г масло
  • 4 яйца
  • 1,5 чаена чаша прясно мляко
  • 2 супени лъжици брашно
  • черен пипер
  • сол на вкус

НАЧИН НА ПРИГОТЯВАНЕ

Поставяме маслото в тавичка и го загряваме до стопяването му. Колбасите и кашкавала нарязваме на дребни парченца, размесваме ги с брашното и черния пипер. добавяме разбитите с малко сол яйца и млякото. Разбъркваме сместа, изсипваме я в тавичка със загрятата мазнина и печем до леко зачервяване.

 

НЯКОЛКО РЕЦЕПТИ

» Виж повече рецепти

Изпрати на приятел
Твоето име:
Твоя e-mail:
Име на получателя:
E-mail на получателя:
Съобщение:
Ново късметче