Начало Ястия с риба Пъстърва по мелничарски

Пъстърва по мелничарски

Снимка на Пъстърва по мелничарски

ПРОДУКТИ

  •  4 пъстърви
  • 120 г масло
  • 1 лъжица брашно
  • лимонов сок
  • магданоз

НАЧИН НА ПРИГОТЯВАНЕ

 Сгорещяваме 80 г масло. Поръсваме пъстървите с брашното, което сме разбъркали със сол, поставяме ги в сгорещеното масло и изпържваме от двете страни. Поставяме ги в чинии, заливаме с останалото разстопено масло и лимонов сок, поръсваме със ситно нарязан магданоз и поднасяме веднага.

 

НЯКОЛКО РЕЦЕПТИ

» Виж повече рецепти

Изпрати на приятел
Твоето име:
Твоя e-mail:
Име на получателя:
E-mail на получателя:
Съобщение:
Ново късметче